Imorgon...

...Är det en stor dag, nämligen min födelsedag! Nu är det bara 2,5 timmar kvar, det ska bli intressant. Spännande. Då får jag gå på Konserter, hamna i fängelse och så är det bara 1 år kvar tills jag får köra bil. Ja, det ska bli kul.
-bild från förra året-

Dallas

 
 
Efter första skoldagen igår - som inte var så hemsk, faktiskt- så träffade jag Josefin! Vi åkte hem till mig och åt brownie och kollade p One direction videos. De är sååå söta. Sedan kollade vi på den nyinspelade gammla serien Dallas. Den var lite krånglig att förstå, men som tur var hade vi föräldrarna som kunde berätta lite, haha. Nästa avsnitt är ikväll det ska bli kul. Men innan det.... TRÄNING!!
 

Skolan

 
 
Ja, idag är dagen. Idag börjar skolan.
Jag börjar 9:an, det känns helt sjukt! Ska snart välja gymnasium och skriva nationella proven. Men jag tänker att bara jag pluggar så kommer allt att gå bra, man kan ju alltid hoppas! Började iallafall halv tio idag, det är inte så farligt, men imorgon börjar vanliga skolan. Tidiga mornar och träning på kvällarna. Jag får göra mitt bästa, lycka till på första skoldagen!

Vatten.

 

Grattis Josefin ♥

GRATTTTTIS JOSEFIIN!
 
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja måhon leva ut i hundrade år!!! Grattis i efterskott Josefin min älskade vän, hoppas vi blir vänner förevigt, iallafall i hundra år!
 
Älskar dig, Pussss ♥

Shopping


Vart inne i stan idag med Carro och vi har shoppat och käkat McDonalds mat! Mycket trevligt! Ska göra mig redo för ännu en vecka med träning men också lite födelsedagar- spännande! I slutet av veckan blir det nog siggesta loppis igen, jag bara älskar det stället. Ha det så bra!


forts. Sommarbilder

 
 
 
 

Hallon och blåbärs paj

 
Provade att baka Hallon och blåbärs paj igår och blev riktigt nöjd. Denna maffiga paj hittar du receptet på HÄR. 

Utö

 
 
Utö är en väldigt myssig i som ligger i Skärgården. I sommras spenderades flera dagar där - här är en av dom.
 
 
 
 

Sommarbilder

 
 

fika i trädgården

 
I förrgår bestämde sig josefin och jag att baka Cakepops - så det gjorde vi. Men det lev inte så bra.... Det var faktiskt inte så gott. Men iallafall så åt vi dem på en filt i trädgården tillsammans med hemmagjord blåbärs lemonad och hembakade havreflarn!
 
 
 
 

Italien 3

 
Hejsan!!
Tänkte göra fler inlägg om Italien, men jag orkar inte lägga up bilderna i ordning. Men här kommer dom lite hur som helst iallafall.
 
   
 
 
 
Snyggingar ♥
 
 
Glass i världsklass 
 
Lutande tornet i pisa - väldigt litet emot vad jag trodde den skulle vara, men coolt att ha sett!
 
 
 
Hela gänget!
 

2 Augusti

 En härlig dag med hembakad kladdkaka, McDonalds vid kajen och massor med shopping!
 
 
 

RSS 2.0