Lyx frukost


Åh, imorse gjorde jag sjukt goda och nyttiga plättar! Perfekt start på dagen serverade med färska jordgubbar och blåbär!


New shoes


Åh, är så lycklig! Införskaffade mig ett par nya springskor igår! Riktigt snygga och bra. Jag köpte dem på intersports utrensning (flyttrea) så de blev lite billigare också! Kommer vara perfekta i sommar då man springer och går power walks! De är också väldigt lätta så man kan ha med dem på resor också.
Tagga sommar!


Vardagslivet


Hej hopp!
Jaa, nu är det påsklov. Gud så skönt och vad jag har längtat! Jag kommer bara vara hemma och fixa massa saker man annars aldrig hinner göra, som att rensa garderoben och vara med massa vänner! Men mest av allt vila, för efter påsklovet är det nästan nationella prov varje vecka! Oh.. Men det tänker vi INTE på nu. Nej, fler saker jag ska göra är på lovet är att baka massa nyttiga bakelser, kanske ändra saker i mitt rum och träna lite grann. Härligt! Glad påsk på er!

PW på sjön - bra träning!


Tyckartävling

Idag har jag och mitt lag varit med och tävlat på Twisters tyckar tävling, vill ni veta hur det gick? Vi vann! Vi tävlade mot Junior b, Eastcoast Pirates och Junior tr. Hela tävlingen går ut på att ha kul och domarna går inte utifrån några regler utan de bedömer om vad de tycker; utstrålning och utförande m.m. Så det var jättekul att vinna! Det ska bli sjukt kul att tävla RM och Liverpool med laget! ♥
 
 

Earth hour

Glöm inte att vara med på Earth hour nu på lördag 21.30.Både mysigt OCH bra för miljön!
 

Bilder från skolan

Här är bara lite bilder från mitt vanliga liv i skolan med mina fina vänner, som jag med de flesta har gått i samma klass med sedan 6:an eller 6:års!
 
Väldigt seriöst kortspel...

Lotta 19år!

För några veckor sedan fyllde min syster Lotta år! Grattis systeryster! Vi firade henne med lyxfrukost och sedan lite shopping i stan. Vi träffade sedan hela familjen på Villa Godthem i på andra sidan djurgårdsbron. Det var sjukt god mat och mysigt ställe. Sedan åkte vi hem och fixade inför middag med flera släktingar. Mina kusiner kom över och några kompisar. Vi bjöd på väldigt goda lammfärsbiffar och rotfrukter i ugn och till efterrätt våran härliga pecannötspaj. Hela dagen bestod mest av underbar mat men också firande! Grattis igen Lotta ♥
 
Älskar dig!♥

Flickis

Åh, jag gjorde rondat flickis flickis flickis på träningen i tisdags! Det var första gången jag gjorde det och jag fick först pass på rondat 2 flickis, sedan körde jag det, sedan bara körde jag en till och det var vä
 
ldigt kul att klara av det! Men dessvärre var det på tumblingfloor som är lite studsigre än vanligt golv men rondat 2 flickisar ska jag klara av till RM!
 

Sportlovet

Mitt sportlov började med stuntläger med Twisters, det var sjukt kul! Vi byggde en massa och man bara kände vilken biff man blev, haha! Sedan åkte familjen upp till Sälen, till våran mysiga lilla stuga där uppe. Sofia och hennes familj var ockå där, och Doris och hennes familj samt Nora som jag hängde med allesammans. Riktigt trevligt. Åt lite våfflor, åkte bräda, lite längd och drack massa varm choklad - MUMS! Känner att jag blivit rätt okej på bräda nu ändå, det är skönt. Köpte en ny bräda förresten, den jag hade innan var nog 15 cm för kort... Förresten så var inte lika bra backar i Sälen som i Alperna, men det gick bra, haha :)
 
 
 
 

Vi vann!

Vi, Junior A tog guld på DM 2013 i uppsala, kan inte fatta det! Är såå glad! Det är sjukt roligt och det gick också väldigt bra för alla andra Twisters lag, Senior A, Minior A och B fick också guld och Senior och Junior B fick silver, detta är Twisters år! Nu är de hård tränig som gäller fram till RM. Wehåå!
 

RSS 2.0