Skärgården

Hejhej! Just nu sitter jag inne och myser i båten. Jag ska nämligen vara ute med båten i nästan 3 veckor! Idag åkte vi till Utö som är en mysig ö i som har nybakta frallor till frukost och glass i massor! Men nu ska jag gå och lägga mig i min koj, ha det så bra!!<3


Italien 2

 
Här kommer lite bilder jag tagit i Florens. Florens är en stad som ligger i Toscana. Staden har massa mysiga Caféer med underbar hemgjord italiensk glass. Där finns också många museum med tavlor gjorda av kända konstnärer som Da vinci, Michelangelo och massa andra. Bästa lunch stället i Florense heter Trattoria Mario, där det finns den godaste biffen och bästa pastan en la stada. En annan sak som man gärna kan besöka är Medici kapellet som ligger mitt i Florens. Här kommer bilder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italien 1

 
Heej!! ♥
Igår kom jag hem från Italien och det har varit mycket härligt! Jag har ätit massa Italiensk glass, pizza och pasta och badat i medelhavet! Som man brukar säga "en bild beskriver mer än 1000 ord" så därför får ni se mina bilder istället för att jag berättar, men självklart fyller jag på lite med ord också. Njut!
 
 
En liten fika på starbuks vid mellanlandningen i Berlin! Alltid lika härligt med en ny smak från starbucks - lime, mint och cocosnöt frappuccino, mumma.
 
 
 
 
 
 
Först anlände vi till en liten stad som heter Piombino där vi bara tog ett snabbt dopp och åt middag. Nästa dag åkte vi till ön Elba.
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder togs på Ön Elba där vi spenderade 3 dagar. Det var en jättemysig ö som låg lite utanför fastlandet omringad av det nästan glasklara, blåa medelhavet! det bästa med ön var att det var väldigt lite turister. Ett måste om man är någonstans i närheten.
 
 
Vid en strand på Elba hyrde vi en Hobie Cat! För de som inte vet vad det är, så är det en katamaran. Det var väldigt härligt att segla runt ute på havet och bara njuta av livet!
 
 
 
En fin bild på en solros odling!
Det var allt för den här gången mera bilder kommer senare..... ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0