London I

Som vanligt tänkte jag berätta resan i bilder. Vi var där under 4 dagar och bara njöt, shoppade, åt mat, sög in stadslivet och upplevde staden. Här kommer det..
 
 
Detta är ett underbart frukost ställe som måste besökas om man är i London, trevlig personal, mäktigt god mat och härlig miljö. 
 
 
Detta är utsikten från hotellet. 
 
 
Mysig gata vid namn Carnaby street, där finns bland annat Monki och i närheten hittar du
Brandy Melville.
 
 
Bubbleology, ett tips från en kompis, det ligger i Topshop och säljer bubbel te. Dessvärre är det inte gott, bubblorna är sega och smakar väldigt konstigt... Inte att rekommendera!
 
 
St: Christophers place, väääldigt liten ingång från Oxford street men mega mysigt ställe fullt av restauranger såsom en Italiensk restaurang Carluccios där vi åt middag en dag (väldigt gott), en creperia som såg mysig ut och även Pizza express:
 
 
Mums, en nyttigare variant av pizza med ett hål i mitten med plats för sallad. Madre åt en ceasar sallad som ser mycket god ut.
 
 
En fika på Allans café och sedan ytterligare en på Starbucks, haha! Mycket fika, det är så jag vill ha det ;)
 
 
Det mesta vi gjorde var att shoppa därför blev det mest bilder på mat denna dag, men det gillar vi också.  
 
Ha det bäst!
 

Back on track

Hejsan svejsan!
Jaa, förlåt för att jag inte har bloggat nu på ett tag men det ska det bli ändring på! Kommer nog inte blogga varje dag men när det passar några gånger i veckan troligen ;)
Jag tror också att detta kommer bli bloggen jag använder för mitt år i U.S.A. men det är inte riktigt bestämt än och det är långt kvar tills jag åker (vilket jag inte vet när eller vart än).
Tja, livet har rullat på och jag känner att tiden går alldeles för fort fram. Nu är det redan sommarvärme ute, blommorna blommar och det är härligt att leva. Jag tänkte berätta lite om hur jag hade det på påsklovet och veckan som gått, orkar inte ta igen allt ni missat! Här är en stockholms bild på mig och min vackra vän Elin. 
 
 
Puss & kram, njut av livet!

RSS 2.0