Just nu.

 
 
Hej, förlåt igen för dålig uppdatering. Men jag har helt glömt bort bloggen, nu ska jag kanske försöka uppdatera lite. När snön faller kommer jag iallafall ta massa härliga bilder - för det är då bilder blir som finast, eller också på sommaren kanske :) Det är mycket som händer, snart december, julklapps shopping, gymnasieval, plugg, träning och det sociala livet. Allt på en gång. Ändå har jag inte så mycket att göra då jag kommer hem, sitter mest och lyssnar på våra sommarprat som vi gjort i klassen och drömmer mig bort till varma länder. Vill tillbaka till USA eller Italien och ta mycket flera bilder. Är jättesugen på att fota faktiskt, men nu finns det inte så mycket att fota, okej människor går ju alltid, men det måste ju vara en fin bakgrund liksom. I helgen blir det lagkväll så då ska jag ta med mig kameran så får vi se vad som händer. 
Vill börja sticka något, men jag vet inte vad och så känns det som att man istället kan plugga för det behöver jag men bara orkar inte... Inte bra! Tar nog tag i det eviga pluggandet nu, suck! Ha det så bra ni ♥ 
 
 
Minnen från Italien...

Kamera objektiv


Hejsan!
Förlåt för att jag inte har skrivit här på så länge- men det är så mycket med skolan och allt! Förresten så har jag fått ett nytt objektiv! Pappa köpte det när han var i Spanien. Det är 50-200mm zoom så jag hoppas kunna ta fina cheer bilder i framtiden. Nu är det bara 36 dagar kvar till jul! Har ni köpt några klappar än? Jag och Lotta ska köpa presenter till varannan dag i december- alltså små paket för ca 20kr. Väldigt rolig idé faktiskt- så har man alltid något att se fram emot!


Sälen

Nu på höstlovet var jag uppe i Sälen. Vi har en stuga där som ni kanske vet så vi åkte upp, mysade vandrade och åt god mat. Tyvärr var det inte så mycket som var öppet, men vi badade lite i en utomhus pool och tog med oss mat och vandrade i fjällen. Riktigt mysigt.






 
Detta var dagarna innan snön kom. Dagen innan vi skulle åka kom det maaaassor med snö och det snöade hela dagen hela natten - så vi kunde inte åka hem. Det blev halt på vägen och vi hade fortfarande sommardäck. Så vi stannade en dag till och åkte lite skidor istället.
 
 

RSS 2.0