61 dagar


Snart är det jul. Någon som köpt julklappar än? Haha, kanske lite tidigt för det. På julafton kommer jag vara i Italien och åka skidor. Det ska bli hur mysigt som helst. Vi kommer att bo i en liten lägenhet med brasa och allt- vill åka dit nu!


Första dagen på PRAO

Hej!!
Igår hade jag min första dag då jag praoade på polka pojkarna i gamla stan. Det är en liten butik där de säljer polka (som de gör själva där i butiken) och annat godis - kolor och sånt. Den är inredd gammaldags och vi får ha på oss uniformer som är en långkjol, förkläde och en randig gamaldags tunika. De visade oss hur man skötte kassan och vart man kunde fylla på varor. Sedan gick de in och satte sig på kontoret så vi tog hand om hela affären själva. I början då det var mycket folk var det lite jobbigt med kassan, men idag går det nog bättre! Det är väldigt kul och man lär sig väldigt mycket. Det är också mycket turister så vi får öva lite på engelskan, det är väldigt bra. Vi gjorde också lite roliga frisyrer på oss -jag och Carro- det upskattades, vi fick många positiva kommentarer :D
 

Bulle


Bakade bullar med Carro idag! Riktigt mysig. Älskar verkligen det - väldigt underskattat. Imorgon ska vi praoa på det där polkagris stället jag skrev lite om. Det ska bli så kul! Men lite läskigt då vi ska få stå i kassan, har aldrig gjort det förut. Men det går nog bra! Vi får se...



Gino


Åh, ikväll ska jag ha riktigt höstmys. Jag, Mamma och Lotta ska kolla på Djävulen bär prada och så ska vi äta gino. Älskar gino, det är frukter med lager vitchoklad blandad med kokos och ingerfära uppe på. Sedan in i ugnen tills den blir gyllenbrun! MummSs.


Cheer

 
Imorgon är det Torsdag och jag har träning och är väldigt taggad på att kötta och träna riktigt hårt! Måste kämpa så att man presterar bra på söndag då vi ska ha "showcase" då vi visar upp programmet med volter men förenklade bygg och hopp. Kom gärna och kolla, men det kommer inte att vara lika roligt utan de svåra byggen och hoppen, inte riktigt samma sak, men ändå.
Åh, jag längtar till tävlingar då man får visa upp vad man har slitit med i nästan ett helt år, det är så sjukt kul att tävla! Synd bara att det är så få tävlingar per år, men då blir de tävlingarna i och för sig mycket roligare och man ser fram emot dem mer. Förresten i sommar så ska mitt lag och jag tävla i England - galet kul! Can´t wait!
 
 

Fullt upp.

 
Åh, har massor med plugg att göra, orkar bara inte... Men om man vill leva ett bra liv får man prestera bra i skolan och skärpa till sig. Det ska jag göra... Sen... Haha, nej men jag tar det imorgon :)
Annars är livet bra just nu, snart är det prao på en lite polkagris butik - har nog inte berättat om det men jag och Carro ska praoa i gamla stan på en polkagris tillverkning/polkgris butik. Jättemysigt litet ställe med gammal inredning och vi ska få stå i kassan och ha på oss "uniformer". Kom gärna och hälsa på! Sedan är det höstlov - sååå skönt. Längtar!
 

Gifboom

 
Hittade en lite rolig app som lägger ihop bilder så att det blir som en mini film! Här är en som vi gjorde i skolan ♥
 

Segling

 
I helgen blir det segling med Josefin och familjen! Mysigt♥
 
 

Gymnasieval

 
Jag tänker på gymnasievalet. Jag vet absolut inte vart jag vill gå och vilken linje jag vill söka till. Åh, det är så svårt, men det tycker väl alla som ska välja snart. Jag skulle vilja åka till USA ett år eller resa iallafall. Jag älskar att resa och språk gillar jag också framförallt Engelska. Men ja, annars ingen aning - men jag får gå på gymnasiemässan och fundera mera då. Är väldigt glad iallafall för att det gick jättebra på Matte provet idag! Wehå, skolan blev helt plötslig rolig. Men bara för stunden. Nu kom jag på att jag har inlämning tills på fredag. Det måste jag ta tag i. Pusss ♥
 
 

Makaronilåda

 
Älskar denna maträtt! Min farmor brukar göra denna, idag förde jag receptet vidare till den yngre generationen! Haha.
.
 
 

Home

 
Förlåt för att jag inte bloggat, men det har varit så mycket just nu, 9:an ni vet! Här kommer lite bilder från mitt hem redigerat i photoshop som jag märkte att jag hade i denna dator som jag haft i 3 år men inte vetat att jag har haft det förrän nu! haha, Klant Emma, klant...
 
 

RSS 2.0