ⓒⓐⓕⓔ ⓢⓣⓡⓘⓝⓖ


Besökte ett mysigt Café på söder vid namn café string! Väldigt hipsta ställe-men coolt, lite gammaldags inrätt med udda stolar och hembakade kladdkakor! Maten var mycket god, åt en grillad surdegsmacka med kyckling och pesto! Mums! Carro och jag hann tyvärr inte fika men det såg väldigt gott ut på kakbordet! Går tillbaka dit så fort jag är tillbaka i staden.


Orientering


Idag hade vi orientering på gympan. Det var jobbigt för precis när vi skulle sätta ut och springa började det regna! Men regn är mysigt... ibland! Ikväll är det träning och vi ska springa ute, tjohoo! Haha...:D


Mina fina vänner

 
Tog skolfoto igår! Det var ganska roligt, iallafall när vi hade spex-foto. Vi var nämligen superhjältar allihopa. Det blev rätt så lyckat men jag såg väldigt konstig ut haha! Sedan hade vi klassfoto och enskilt foto. Efter skolan åkte jag, Carro och Elin in till stan och letade prao. Elin ska vara med en anna person i klassen men jag och Carro fick prao på en polka fabrik som vi troligtvis kommer att praoa på! Haha, jättemysig lite polkafabrik där man i en liten butik ser in i ett rum där de tillverkar själva polkan. Det blir spännande! Praoen är vecka 43 och sedan är det höstlov. Längtar dit!
 
 

Over the Rainbow


Idag är det skola, sedan blir det träning senare ikväll. Det ska bli roligt, känner mig mycket bättre i förkylningen så jag kan springa på riktigt nu :D Dagens facelook:


Brunch♥

 
Idag hade jag ordnat brunch som jag bjöd några av mina vänner på. Jag bakade allting själv, förutom lite hjälp av Lotta förstås. Det blev mycket lyckat! Jag bakade två sorters cupcakes; blåbär och citron med vitchoklad frosting och hallon och kardemumma cupcakes med rosa vanilj frosting. Sedan gjorde jag också Macarons; citron och choklad, samt Amerikan pancakes.
 

Twisters


Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen - men jag har haft fullt upp! Imorgon har jag träning med mitt lag Junior A. I förra helgen hade vi Koreografi läger - då lärde vi oss alltså vårt program. Det var väldigt roligt och vi är ett härligt lag. Jag hoppas verkligen att vi presterar bra på tävlingar och så. Ska försöka träna mycket hemma själv hade jag tänkt och då är det ju väldigt kul att man börjar hösten med en förkylning! Aja, snart hoppas jag den är borta iallafall! Det har blivit bättre. Snart... snart kan jag hoppa ut och springa, träna på riktigt. :)


RSS 2.0