Tropical Islands, Tyskland 2013

 
Här är några bilder från Tyskland som jag var i dagarna före jul. Vi åkte dit hela laget och hade det jävligt roligt samt tävlade på Tropical Islands, en gigantisk kupol med tropisk klimat. Där tävlde vi och det roligaste är... Vi vann! För första gågen i Sr As historia, wohoo!
 
 
 

Dubai IIV

Lite mer bilder från underbara Dubai... Hoppas ni har ett bra jullov än så länge!
 
Här var vi på loppis, men det var inte den bästa jag varit på kan man säga... Otroligt mycket folk.
Godaste smoothiesarna.
Cesar sallad i en crépe - hur god som helst.
shopping och bild framför Burj Khalifa - världens högsta hus.
Fontänerna, precis som bellagios fontäner i Las Vegas.
 
En till härlig dag på stranden!
 

Juluppvisning

I Söndags hade jag juluppvisning med mitt älskade lag. Det gick bra men nu ser vi sjukt fram emot Tyskland som vi åker till på Fredag - längtar gaaalet! 
 
 
 
 
 

Quote of the day

"Train insane or remain the same"


Dubai II

Detta var en härlig dag då vi låg på stranden med utsikt över Burj al Arab. Varmt var det verkligen men härligt att svalka sig i vattnet. De flesta dagar gick till så att vi började på stranden eller poolen vid hotellet och solade. Sedan åkte vi till ett köpcentrum och åt lunch samt shopping. Det var härliga dagar.
 
Sedan avslutades dagen på en Fransk restaurang vid fontänerna framför världens högsta hus Burj Kalifa.
Det var häftigt minst sagt.
 

Dubai I

På höstlovet var jag i Dubai så jag tänkte berätta lite om den resan nu!
Jag var där med min familj och Lottas (och min) kompis Celine. Vi flög från Arlanda den 27:e oktober mot Turkiet för att mellanlanda. Sedan åkte vi vidare mot Dubai.
 
Detta var första dagen på resan, vi hittade ett köpcentrum som låg rätt nära vårt hotell så vi åkte dit och shoppade lite. Där hittade vi också våran favorit restaurang Lime tree café - det är så bra! Stilen är organiskt och allt smakar hemmagjort och fräscht samt nyttigt. En stark rekommendation :)
 
Detta var samma dag på kvällen då vi vandrade längs kajen och åt väldigt god mat, lite libanesiskt med en blandning av halloumi och falafel! Till efterrätt blev det chokladfondue med frukter - åh gud vad jag är kär i den desserten.
 

Tillbaka!

Hej igen!
Har inte bloggat på flera månader, hehe men nu är jag kanske tillbaka. Nu har ni missat en hel del, men jag kanske kan lägga upp lite om vad som har hänt den senaste tiden :)
Jag måste dock meddela att jag kanske kommer starta upp en ny blogg som kommer att handle om mitt år i USA, som börjar hösten 2014. Fast bloggen kommer nog upp innan. Det skulle vara så kul, så jag hoppas jag har tiden till att göra en - håll utkik här efter jul så kanske det har poppat upp något.
Ja, nu är det december. Julens månad - ALLT handlar om julen. Det är julklapps shopping, julmarknad, julmys, julfika, juldekorationer, julbord och alltsammans.. Provade Julbordet på Ikea och jag vet inte vad jag hade förväntat mig men det var långt under vad jag trodde, haha! Inte super bra alltså. Men, men - då ser jag fram emot vårt egna hemmalagade julbord och uppskattar det mycket mer. Längtar sjukt mycket till jul och jag bara njuter av julklapps shoppingen.
 

RSS 2.0