Gymnasium och Iron Man

 
Åh, nu är det mycket fokus på skolan. I fredags fick alla reda på om de kommit in på sina val av gymnasium. Jag valde YBC som första handsval, IB linjen och för att komma in på den så behöver man gå på intervju och öra matte- och engelska prov. Det gjorde jag idag och jag tycker det gick bra, faktiskt. Hade inte väntat mig att matteprovet var på engelska men det var inte så svårt som jag trodde :) Jag hoppas jag kommer in där och jag hoppas också att jag kommer kunna åka till USA i tvåan, det vore grymt kul! Idag var det också Engelska nationella och läsförståelsen gick super, men hörförståelsen var lite svårare. Förlåt om jag tråkar ut er med plugg... I måndags gjorde jag något roligt iallafall. Jag gick på galaprämiären av Iron Man 3! Den var awesome, faktiskt väldigt bra. Jag älskar alla de filmerna, speciellt då de blandar in humor i en annars ganska seriös actionfilm! Gå och se den! Nu ser jag fram emot en helt ledig fredag opch helg snart!
 

Stories


Har precis sett Warm bodies på bio och den var sjukt rolig! Rekommenderas varmt. Den var rolig, annorlunda och bra gjord tycker jag. Gå och se den! Jag och familjen åt sedan middag på en restaurang som heter Stories, ligger vid Östermalm. Lotta har nämligen fått en rabattbok med massa rabattkuponger på olika restauranger i Stockholm, så vi provade en ny restaurang och den var bra. Rätt så dyr, men god mat! Väldigt smart idé, ser fram emot många restaurangbesök framöver ;)


Våren är här

Åh, vad härligt, äntligen har den kommit - VÅREN! Nu går jag i uppknäppt vårjacka och kjol å jag älskart! Idag gjordes SO Nationella klart, vi hade religion. Det gick helt okej ändå, det kunde nog varit värre med kanske samhällskunskap eller geografi... Ikväll blir det förhandsvisning av Warm bodies på SF med Elin! Ska bli väldigt kul, den verkar bra! Sedan blir det middag med familjen i stan för att fira en himla massa saker! Som Nationella, bra betyg och våren.
Snart är det RM i cheer och jag längtar galet. Fick hem filmen från DM igår och kunde inte sluta titta - vilken glädje och jag var fortfarande nervös när jag kollade, haha! Men det gick som tur var bra :) I midsommar blir det sedan England med laget som också kommer bli grymt kul. Älskar cheer <3 Ha det bra i vårvärmen.


Längtar

Vill sååå gärna ha sommar nu! På lovet har jag ändå fått en liten känsla av sommar då det var 21 grader i solen på altanen! Sjukt skönt. Kanske har blivit en nyans brunare, haha! Man får hoppas... Men jag vill iallafall spola fram tiden till värme dygnet runt = sommaren. Vi har nämligen bestämt att vi ska åka till turkiet i sommar! Vi har hyrt ett hus vid kusten och så ska vi vara några dagar i Istanbul. Är sjukt taggad på att resa, vill åka nu! Vi håller iallafall på att planera lite vad vi ska göra där, och om någon varit där skulle jag bli jätteglad om den ville kommentera lite tips!
 
Lite bilder från våran underbara resa i USA för några år sedan...
 

Oh...

 
Hej hopp!
Hoppas ni har det bra på erat påsklov för mitt lov är inte så roligt. Jag har nämligen blivit sjuk och har varit det största delen av lovet, så tråkigt. Har nästan bara varit hemma och sovit, men det är i och för sig lite skönt, men väldigt tråkigt. Som tur var så kom Carro och hälsade på igår tills idag och jag blev genast bättre. Men inte helt frisk ännu tyvärr...Tur att jag installerade Netflix dagen innan jag blev dålig, har kollat på massa bra filmer i alla fall! Kollar tillbaka på härliga bilder från en tid då jag var frisk!
 

Underbar Pavlova!

 
Åh, för några dagar sedan gjorde jag en sjukt god pavlova! Har ni ätit det någon gång? Det är som en maräng tårta, men mycket godare. Jag gjorde en med choklad smak och mandelflarn i, och sedan grädde blandat med grekisk youghurt ovan på toppat med massa färska bär. Så otroligt gott och somrigt (även fast det inte är sommar än...  receptet hittar ni här: http://www.recept.nu/leila_lindholm/tartor/frukt_och_bar/chokladpavlova/  

En dag med fina vänner!

Idag har jag spenderat dagen med Enya och Ella. Vi har vandrat runt på söder, ätit lunch på kajen vid gamla stan och shoppat lite grann. Vi hade det riktigt mysigt!  Hittade en jättefin sammetskjol på Beyond Retro, har letat länge efter en. Vi kollade mycket i second hand butiker och allt där är så fint! Även om det inte alls är ens stil så är det så coola kläder. Vill ha allt! Men jag får inte shoppa för mycket för Lotta är i London och letar efter fina kläder där till mig, hehe. Så avundsjuk! Men det är också skönt att vara hemma...♥
 
 

Träning


Igår hade jag träning, eller det var rättare sagt open gym då man får gå till hallen och bestämma själv vad man vill träna på. Jag och några andra i mitt lag byggde lite och det var jättekul! Vi gjorde inte så svåra saker men massa roliga nya uppgångar vi aldrig gjort förut. Härligt med träning också. :)


RSS 2.0