Framtiden och bananplättar


Idag hade jag studiedag och det var väldigt skönt! Jag startade dagen med bananplättar! De är sjukt goda - och nyttiga. Du tar bara 1 banan och 1 ägg för en portion och sedan kan du om du vill ha i kokosflingor, vaniljpulver eller något annat. Sedan åt jag det med bär och lite sirap på! Sjukt gott :) Sedan pluggade jag lite och gick på öppethus på ybc. Jag tycker ybc låter väldigt bra, det är fräscht och alla känns väldigt engagerade i skolan! Ib linjen (på engelska) låter väldigt intressant och jag gillar engelska. Men vi får se vad jag väljer....:)


En dag i Milano

 
På våran Italien resa var vi också en dag i Milano och hälsade på! Det var en stad med många dyra butiker men fina restauranger med mycket god mat. Bästa butiken var Brandy <3 Melville vilken är en butik som har jättefina linnen och tröjor i skön kvalitet, finns också i USA. Sedan hittade vi också en outlet där det fanns Calvin Klein - bästa outletbutiken, men också många andra bra affärer och mysiga caféer :) Jag tycker kaffet var väldigt gott i Milano, men det beror också på vilket café man går till. Sammanfattat en mysig stad där man kan spendera en miniweekend i Italien om man vill åka dit!
 

Italien repris

 
 
Hej! Som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat bloggan sedan jul, och det är för att jag dels har haft mycket att göra och för att jag på jullovet var i Italien( hehe...igen!). Vi (jag och min familj) var i Champoluc och åkte skidor, vi var alltså i alperna inte den varma delen av Italien. Det var väldigt annorlunda att åka skidor och samtidigt se gigantiska berg och vackra dalar breda utsig framför ens ögon. Det var också väldigt långa backar, det tog nog 20 min att åka nerför en backe! Det var en väldigt rolig resa, speciellt så var maten sjukt god! Hoppas ni någon gång åker till Alperna för det är något man måste se! :)
 








 
 
 

RSS 2.0