FROYO

Åhhh, hade bästa dagen med Carro idag! Vi gick på olika second-hand butiker, köpte kolor, åt lunch på café string, såg på ett bröllop (haha, av en händelse) och köpte frozen youghurt på Froyo factory i gallerian. Froyo Factory är bra, men ganska dyrt och alldeles för lång kö. Däremot gick vi sedan förbi ett jättemysigt froyo ställe som heter "majito" ligger på en sidogata vid biblioteksgatan. Såå mysigt, självplock och kvalité. Ett bra tips! Ska gå dit imorrn kanske...


Nu var det klippt


Träningarna har börjat

Denna vecka började cheerträningarna med Ben. Han är en amerikan som nu är i Sverige för att träna oss i två veckor. Har inte haft så mycket tränings värk efter de träningarna på läääänge! Men då vet man att man har kämpat :) Det känns jättebra med det nya laget och tränarna så jag ser verkligen fram emot att träna tillsammans med alla ett helt år framöver!


Segling

Har haft en härlig vecka ute med båten! Vi har hälsat på Farmor och firat henne i Nyköping, seglat runt i stockholmskärgård, plockat blåbär, plockat hallon och träffat kompisar och släkt. Mycket att stå i! Haha, nae snarare tvärtom! Har mest legat och läst böcker, solat och badat ;D Haft det riktigt jävla härligt alltså!
 
 
 
 

RSS 2.0