Twisters

 
Hej hopp!
I söndags hade jag juluppvisning med Twisters. Alltså vi visade upp vårt program för publik. Det kändes bra, satte all min gymnastik körde till och med rondat flikis fast jag nästan aldrig kört det själv i programmet, den blev väl åsdär, men jag gjorde det iallafall! :) Jag trodde det skullle vara jobbigare och svårare än vad programmet faktiskt var, det gick väldigt bra, vi satte nästan alla bygg och vi har c.a. 2 månader kvar till DM, så det kommer bli awesome! Här kommer lite bilder.♥
 
 
 
Ha det så bra!

Sommarminnen

 
Även fast jag älskar Vinter och snö så längtar jag tillbaka till Sommaren! Några bilder på älsklingar från i somras...
 
Åh, klassresan! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lucia

 
Var i kyrkan den 13, i torsdags och sjöng vackra lucia sånger. Det var riktigt mysigt men också sorgligt att det vara sista gången man är med och sjunger... Filmade lite så det kanske kommer upp en film sedan om hur det var och hur det lät! Nu är det inte långt alls kvar till jul, och om bara 6 dagar kvar tills jag åker till Italien. Längtaaar... Kram på er!
 
 

Julklappar


Åh Jag och min syrra har köpt 12st små julklappar vardera för 20 kr styck. Varannan dag ger jag en till henne och så ger hon en till mig varannan dag. Det var lite svårt att hitta så billiga julklappar, men det är väldigt kul nu när vi öppnar dem. Så mysigt att få/ge julklappar ända fram till jul. Jag har en så länge fått en shower gel och vitchoklad samt en pepparkaks form! :) Väldigt kul idé faktiskt.


Album

Åh! Jag håller på och gör ett album om våran resa till Italien i Sommras. Det är så mysigt att göra och man kommer ihåg det bättre då man kollar på alla bilder igen. Man liksom gör resan igen! Bra julklapps tips till de som har få idéer och en resa med underbara bilder de inte vet vad de vill göra med!


RSS 2.0