Födelsedagsmiddag

 
I söndags var jag på en härlig middag hos Carro. Enya och Elin var också där. Vi åt härligt hemmagjord pizza och ginger gino. Åh gud vad det var gott! Det är verkligen mina favoriträtter, speciellt gino. Det känns liksom lite nyttigt med frukter och sedan kommer den vita chokladen som sätter pricken över i:et.  Mums! Iallafall så hade vi det jättemysigt och firade att Carro blivit 16 år. Längtar tills nästa födelsedag, det är så roligt. ♥
 
 
 
Mina fina vänner!

"Ja må hon leva..."

 
Grattis, Grattis, Grattis Carro!
Du är så underbar och jag hoppas vi för alltid blir vänner!
Många pussar och kramar! ♥
 
 
Du är så fin!♥

Nyttig


Nu ska jag börja vara lite nyttigare! Startade dagen med en fruktsallad med alla möjliga frukter. Det känns riktigt bra, för då kan man äta gott, men fortfarande nyttigt- som frukt. Och det är riktigt bra för hälsan. Vi får se hur det går! Ha det bra!


Konsert


I fredags gjorde jag en väldigt rolig sak. Jag gick nämligen på konsert med josefin och våra familjer och vi lyssnade på Ringmasters! De är fyra killar som sjunger barbershop och de vann nyligen världs mästerskapet i just det, barbershop! De var grymma, helt fantastiska och roliga, jag bara älskade det! Sedan åt vi allihop middag tillsammans på Harrys restaurang. Det blev en mysig kväll med mycket skratt!


RSS 2.0